GTA 4 probleme - Forum FILME ONLINE GRATIS
Ne-am Mutat Pe WwW.Filme-OnlineX.Com
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum FILME ONLINE GRATIS » Jocuri & Console » Ajutor jocuri / GENERALITATI » GTA 4 probleme (Cum urci pe o scara si ce sa fac sa nu mai mearga sacadat?)
GTA 4 probleme
CATADate: Tuesday, 13 July 10, 9:40:36 AM | Message # 1
Private
Group: Administrators
Status: Offline
Deci. Am GTA 4 si nu stiu cum sa fac sa urc pe scari (perfect verticale). am incercat si cu w, si cu space+w, si cu shift+w. Degeaba. Nu urca si pace.
A doua problema ar fi asta. Am procesor de 3,06 Ghz, de cand am cumparat PC-ul (procesorul este dinainte de upgrade, cand aveam drivere de la MSI. Deci cred ca procesorul este marca MSI).
Apoi am facut un upgrade si am: 2 GB RAM DDR2+512 MB RAM DDR1.
Placa video nVidia 9400GT 1 GB (shader 4.0, direct x 10 - am instalat toate driverele placii video+ direct x 10 ultima versiune)
Placa de baza Asrock(am instalat driverele)
Si cu toate astea jocul se blocheaza o data la 3-4 sec, in jur de 1,5 secunde.
Ce sa fac?
Mentionez ca pe Windows nu l-am lasat sa isi faca update-urile

GuestDate: Monday, 30 January 12, 5:53:28 PM | Message # 2
Group: Guests

salut am si eu o problema am instalat gta 4 merge uns dar dupa 10 minute de jucat incepe sami joce imaginea ,masina ramane accelerata.si ca sa mearga iar bine trebuie sa intru din nou i salvare si tt ptr 10 minute.ce sa fac?

GuestDate: Monday, 30 January 12, 5:56:04 PM | Message # 3
Group: Guests

a si mentionez ca am 2 gb ram placa video de la ati 2 gb si procesor amd de 2.9 cu un windows 7 64 bit

Forum FILME ONLINE GRATIS » Jocuri & Console » Ajutor jocuri / GENERALITATI » GTA 4 probleme (Cum urci pe o scara si ce sa fac sa nu mai mearga sacadat?)
Page 1 of 11
Search:
New reply
Name:
Message text:
Message options:
Security code:

Statistica
Forma intrarii
Login:
Password:
Cos de cumparaturi